Totalentreprise i København og Omegn

Start dit projekt

Vi har erfaringen og kompetencerne
til at lede et byggeprojekt

Præcision og overholdelse af aftaler i fokus

Vi har stor erfaring med professionelt at koordinere store byggeprojekter, så du får tiden fri til at koncentrere dig om det, der er vigtigt for dig. Kort sagt har vi overblikket for dig, og du er altid tilknyttet en kontaktperson under hele forløbet, som står for kontakten til alle partnerne.

ingen overraskelser, bare god service

Hvorfor vælge os til din totalentreprise?

Sikkert
beslutningsgrundlag

Overblik i
sagsforløbet

ingen
overraskelser

Tid og pris i faste
rammer

entydig placering
af ansvar

Over 40 års erfaring

Totalentrepriser er vores spidskompetence

Med over 40 års erfaring i byggebranchen og mange gode byggeprojekter i baggagen, har vi opbygget kompetencerne til at adminstrere et byggeprojekt med stor kvalitet til følge.

Vi har selv i virksomheden stor ekspertise inden for energirenovering, tømrerarbejde og murerarbejde. Ydermere har vi en netværk af dygtige fagmænd idenfor alle andre aspekter af et større byggeprojekt.

få et uforpligtende tilbud

Vores referencer Se alle

Udskiftning af facade

Læs mere

Nyt køkken i KBH

Læs mere

Udarbejdelse af terrasse

Læs mere

vi er altid klar på at give et godt tilbud

Kontakt os i dag

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Din tryghed er vores førsteprioritet

Vores kunder siger

Indbrud skade/udskiftning af døre og vinduer
Amager Køreskole Kommer til aftalt tid, og pænt arbejde både ude og inde
Total entreprise på renovering af 152 kvm murermester villa samt 90 kvm kælde...
Tine Wrønding Vi har haft rigtig god erfaring med KN byg, som entreprenør. Vores dialog gik gennem Allan, som altid er imødekommende, sørger for at arbejdet bliver udført, samt har været god til at vende tilbage og få fulgt op på fejl og mangel lister efter...
Energirenovering af tag på amager med respekt for boligen
Paul Quackenbush Godt stykke arbejde! Små problemer som, for det meste blev løst undervejs. Det endelige resultat er meget tilfredstillende. Hvis jeg skal pege på noget til forbedring... 1)Bedre samarbjede medlem KN og under-entreprenuer , og 2) murer ar...
Udbedring af Vandskade
Stella Hoffmann Allan fra KN-BYG er super god til at råde og vejlede i processen. Han og hans team har udført et godt og flot arbejde.
Udskiftning af 2 stk tagvinduer
Laura Skouvig Vi har tidligere brugt KN-byg, så valget var let, da vi skulke udskifte velux-vinduer. Pga ferie og regn var der lidt udfordringer, men de blev løst med venlighed og smidighed. Eneste lille bitte minus var, at vi ikke fik en tilbagemelding eft...
Udskiftning af tag inkl. etablering af 3 stk tagvinduer og efterisolering
Anne Mette & Thomas KN Byg har udført et godt stykke arbejde. Altsammen flot, til tiden og prisen med en god dialog. Vi er meget glade for vores nye tag og tagvinduer og har følt os trygge hele vejen. Vi anbefaler KN Byg.  

Se alle anmeldelser