Nyt tag i København

Start dit projekt

Skal du have nyt tag eller renoveret det gamle, så kontakt os hos KN Byg A/S.

Vi tilbyder nyt tag eller renovering af det gamle

Taget udgør en vigtig del af husets fremtoning. Et nyt tag er derfor en oplagt mulighed for at give din bolig et stilmæssigt løft. Vi løser mange forskellige tag-opgaver i København og omegn, samt på resten af Sjælland, hvis der er tale om større opgaver.

Vælg en samarbejdspartner med holdbarhed og æstetik for øje

Vi løser mange forskellige tag-opgaver i København og omegn

Nyt tag

Tagrenovering

Tageftersyn

Industritag

Entreprise

Over 40 års erfaring og ekspertise

Det kræver en dygtig håndværker

Taget er noget nær det vigtigste på dit hus. Både i forhold til æstetikken, men endnu mere i forhold til sikkerhed og komfort. Et dårligt udført tag eller tagrenovation kan betyde store skader på resten af bygningen i det lange løb. Du kan risikere kulde, svamp og råd som følge af utætheder eller mangelfuld isolering.

KN BYG A/S er din grundige fagmand

Når du vælger os, får du glæde af over 40 års erfaring og ekspertise i små og store renoverings- og byggeprojekter. Vi har dygtige faglærte tømrere, som bygger eller renoverer tag med øje for selv den mindste detalje.

Vi beser dit hus, før vi giver tilbud på nyt tag eller renovering. Vi rådgiver altid om valg af materialer og hjælper med valg af undertage, tagsten, tagpap, tegl, skifer mv.

Prøv vores prisberegner og
find prisen på dit tag

Find prisen på dit tag

For at gøre det lettere at beregne prisen på et nyt tag, har KN BYG udviklet en særlig tagberegner. Du kan selv prøve at beregne prisen på dit tag her.

Prisberegner

Vores referencer Se alle

Udskiftning af facade

Læs mere

Nyt køkken i KBH

Læs mere

Udarbejdelse af terrasse

Læs mere

vi er altid klar på at give et godt tilbud

Kontakt os i dag

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Din tryghed er vores førsteprioritet

Vores kunder siger

Indbrud skade/udskiftning af døre og vinduer
Amager Køreskole Kommer til aftalt tid, og pænt arbejde både ude og inde
Total entreprise på renovering af 152 kvm murermester villa samt 90 kvm kælde...
Tine Wrønding Vi har haft rigtig god erfaring med KN byg, som entreprenør. Vores dialog gik gennem Allan, som altid er imødekommende, sørger for at arbejdet bliver udført, samt har været god til at vende tilbage og få fulgt op på fejl og mangel lister efter...
Energirenovering af tag på amager med respekt for boligen
Paul Quackenbush Godt stykke arbejde! Små problemer som, for det meste blev løst undervejs. Det endelige resultat er meget tilfredstillende. Hvis jeg skal pege på noget til forbedring... 1)Bedre samarbjede medlem KN og under-entreprenuer , og 2) murer ar...
Udbedring af Vandskade
Stella Hoffmann Allan fra KN-BYG er super god til at råde og vejlede i processen. Han og hans team har udført et godt og flot arbejde.
Udskiftning af 2 stk tagvinduer
Laura Skouvig Vi har tidligere brugt KN-byg, så valget var let, da vi skulke udskifte velux-vinduer. Pga ferie og regn var der lidt udfordringer, men de blev løst med venlighed og smidighed. Eneste lille bitte minus var, at vi ikke fik en tilbagemelding eft...
Udskiftning af tag inkl. etablering af 3 stk tagvinduer og efterisolering
Anne Mette & Thomas KN Byg har udført et godt stykke arbejde. Altsammen flot, til tiden og prisen med en god dialog. Vi er meget glade for vores nye tag og tagvinduer og har følt os trygge hele vejen. Vi anbefaler KN Byg.  

Se alle anmeldelser