Garanti

Søger du et byggefirma du kan stole på, også EFTER byggeprojektet er færdigt? Så er du kommet til rette sted.
Vi er medlem af Dansk Byggeri

Byg garantiordning

Vælger du en håndværker, som er med i BYG, får du som privat forbruger en 5-årig garanti på håndværkerens færdige resultat.

Det gælder ligegyldigt om det er et nybyggeri, ombyggeri, reparations- eller tilbygningsarbejde der er udført for dig. De enkelte materialers kvalitet hæfter producenterne for, men vi henviser dig gerne til producenter med gode produkter. Der er i øjeblikket omkring 4200 håndværkere, der er optaget i BYG. Det gælder både murere, tømrere, snedkere, malere og stenhuggere. BYG er ikke geografibestemt – vi har medlemmer over hele landet.

DET KOSTER IKKE MERE AT VÆLGE EN HÅNDVÆRKER, DER ER MED I GARANTIORDNINGEN

Udgifter op til 150.000 kroner bliver dækket

Det koster ikke mere at vælge en håndværker, der er med i Garantiordningen. Til gengæld får du sikkerhed for udbedring af fejl, der koster helt op til 150.000,-. Lever det leverede håndværk ikke op til det ønskede, kan du bruge garantiordningen til at få adgang til klage- og ankenævnet hos BYG. Ved garantiordningen skal du ikke igennem den traditionelle sagsgang, men du får i stedet hurtig behandling. Ved en klage skal du bare lægge et depositum, som du naturligvis får tilbage hvis indsigelsen går igennem.

Garantiordningen gælder ved alt arbejde

BYG GARANTI er en del af Dansk Byggeri. Du er dermed dækket mod fejl – også selvom den håndværker der har udført arbejdet enten lukker eller sælger forretningen.

Vores proces

Når du skal have renoveret dit hus, er det vigtigt at have overblik over processen. Hos KN byg arbejder vi altid ud fra en åben og ærlig dialog, for at kunne yde den bedste rådgivning og plan om hele jeres projekt.

Kontakt KN BYG A/S

Har du spørgsmål?

Søger du et byggefirma du kan stole på, også EFTER byggeprojektet er færdigt?

Så er du kommet til rette sted. Start med en snak.