Vi er medlem af DANSK BYGGERI

Byg garantiordning

Vælger du en håndværker, som er med i BYG, får du som privat forbruger en 5-årig garanti på håndværkerens færdige resultat.

Det gælder ligegyldigt om det er et nybyggeri, ombyggeri, reparations- eller tilbygningsarbejde der er udført for dig. De enkelte materialers kvalitet hæfter producenterne for, men vi henviser dig gerne til producenter med gode produkter. Der er i øjeblikket omkring 4200 håndværkere, der er optaget i BYG. Det gælder både murere, tømrere, snedkere, malere og stenhuggere. BYG er ikke geografibestemt – vi har medlemmer over hele landet.

Det koster ikke mere at vælge en håndværker, der er med i Garantiordningen

Udgifter op til 150.000 kroner bliver dækket

Det koster ikke mere at vælge en håndværker, der er med i Garantiordningen. Til gengæld får du sikkerhed for udbedring af fejl, der koster helt op til 150.000,-. Lever det leverede håndværk ikke op til det ønskede, kan du bruge garantiordningen til at få adgang til klage- og ankenævnet hos BYG. Ved garantiordningen skal du ikke igennem den traditionelle sagsgang, men du får i stedet hurtig behandling. Ved en klage skal du bare lægge et depositum, som du naturligvis får tilbage hvis indsigelsen går igennem.

Garantiordningen gælder ved alt arbejde.

BYG GARANTI er en del af Dansk Byggeri. Du er dermed dækket mod fejl – også selvom den håndværker der har udført arbejdet enten lukker eller sælger forretningen.

Vores referencer Se alle

Udskiftning af facade

Læs mere

Nyt køkken i KBH

Læs mere

Udarbejdelse af terrasse

Læs mere

vi er altid klar på at give et godt tilbud

Kontakt os i dag

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Din tryghed er vores førsteprioritet

Vores kunder siger

Indbrud skade/udskiftning af døre og vinduer
Amager Køreskole Kommer til aftalt tid, og pænt arbejde både ude og inde
Total entreprise på renovering af 152 kvm murermester villa samt 90 kvm kælde...
Tine Wrønding Vi har haft rigtig god erfaring med KN byg, som entreprenør. Vores dialog gik gennem Allan, som altid er imødekommende, sørger for at arbejdet bliver udført, samt har været god til at vende tilbage og få fulgt op på fejl og mangel lister efter...
Energirenovering af tag på amager med respekt for boligen
Paul Quackenbush Godt stykke arbejde! Små problemer som, for det meste blev løst undervejs. Det endelige resultat er meget tilfredstillende. Hvis jeg skal pege på noget til forbedring... 1)Bedre samarbjede medlem KN og under-entreprenuer , og 2) murer ar...
Udbedring af Vandskade
Stella Hoffmann Allan fra KN-BYG er super god til at råde og vejlede i processen. Han og hans team har udført et godt og flot arbejde.
Udskiftning af 2 stk tagvinduer
Laura Skouvig Vi har tidligere brugt KN-byg, så valget var let, da vi skulke udskifte velux-vinduer. Pga ferie og regn var der lidt udfordringer, men de blev løst med venlighed og smidighed. Eneste lille bitte minus var, at vi ikke fik en tilbagemelding eft...
Udskiftning af tag inkl. etablering af 3 stk tagvinduer og efterisolering
Anne Mette & Thomas KN Byg har udført et godt stykke arbejde. Altsammen flot, til tiden og prisen med en god dialog. Vi er meget glade for vores nye tag og tagvinduer og har følt os trygge hele vejen. Vi anbefaler KN Byg.  

Se alle anmeldelser