Tømrer Kastrup

Start dit projekt

Tømrermester i Kastrup

Altid god service

Vi har mange års erfaring med tømreropgaver i Kastrup. Uanset om det er større totalentreprise af herskabsvillaer, eller om det er tømreropgaver ved mindre lejligheder, så står vi klar til at hjælpe. Vi har altid vores kunder i fokus, hvor vi gerne skræddersyer vores service herefter. Så har du specifikke krav eller ønsker, så tøv ikke med at kontakte os.

Vi lægger vægt på den gode dialog, så der ikke opstår misforståelser undervejs, og vi sørger naturligvis altid for at overholde de aftalte leveringstider og den aftalte pris.

Tømrer Kastrup

ingen overraskelser, bare god service

Hvorfor vælge os til din totalentreprise?

Sikkert
beslutningsgrundlag

Overblik i
sagsforløbet

ingen
overraskelser

Tid og pris i faste
rammer

entydig placering
af ansvar

Tømrer i Kastrup med over 40 års erfaring

Tømrerfirma i Kastrup

Der kan være rigtig mange forskellige ting at tage stilling til, når man skal bygge til, bygge om eller bygge nyt, eller når man skal have lagt nyt tag på huset eller udskiftet alle husets vinduer og døre. For at være sikker på at få den rette løsning kan det godt betale sig at tage en professionel tømrer med på råd fra start af.

Vi har i mange år hjulpet familier i Kastrup med at få deres drømmebolig. Vi tilbyder totalentreprise, hvor vi varetager alle projektets aspekter. Det betyder at du ikke skal ud og indhente tilbud fra fra både maler, håndværker og VVS’er – vi samler det hele hos os. På den måde kan du læne dig tilbage med god ro i maven.

Er du i tvivl om hvorvidt vi kan hjælpe? Så kontakt os i dag, vi giver gerne et uforpligtende tilbud.

få et uforpligtende tilbud

Tømrerfirma Kastrup

Vores referencer Se alle

Udskiftning af facade

Læs mere

Nyt køkken i KBH

Læs mere

Udarbejdelse af terrasse

Læs mere

vi er altid klar på at give et godt tilbud

Kontakt os i dag

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Din tryghed er vores førsteprioritet

Vores kunder siger

Indbrud skade/udskiftning af døre og vinduer
Amager Køreskole Kommer til aftalt tid, og pænt arbejde både ude og inde
Total entreprise på renovering af 152 kvm murermester villa samt 90 kvm kælde...
Tine Wrønding Vi har haft rigtig god erfaring med KN byg, som entreprenør. Vores dialog gik gennem Allan, som altid er imødekommende, sørger for at arbejdet bliver udført, samt har været god til at vende tilbage og få fulgt op på fejl og mangel lister efter...
Energirenovering af tag på amager med respekt for boligen
Paul Quackenbush Godt stykke arbejde! Små problemer som, for det meste blev løst undervejs. Det endelige resultat er meget tilfredstillende. Hvis jeg skal pege på noget til forbedring... 1)Bedre samarbjede medlem KN og under-entreprenuer , og 2) murer ar...
Udbedring af Vandskade
Stella Hoffmann Allan fra KN-BYG er super god til at råde og vejlede i processen. Han og hans team har udført et godt og flot arbejde.
Udskiftning af 2 stk tagvinduer
Laura Skouvig Vi har tidligere brugt KN-byg, så valget var let, da vi skulke udskifte velux-vinduer. Pga ferie og regn var der lidt udfordringer, men de blev løst med venlighed og smidighed. Eneste lille bitte minus var, at vi ikke fik en tilbagemelding eft...
Udskiftning af tag inkl. etablering af 3 stk tagvinduer og efterisolering
Anne Mette & Thomas KN Byg har udført et godt stykke arbejde. Altsammen flot, til tiden og prisen med en god dialog. Vi er meget glade for vores nye tag og tagvinduer og har følt os trygge hele vejen. Vi anbefaler KN Byg.  

Se alle anmeldelser