Ny lækker tilbygning i København & Kastrup

Har du brug for hjælp til tilbygning eller ombygning af dit hus, så kontakt KN Byg A/S.

Tilbygning nær København og Amager med KN Byg

Er huset blevet for småt?

En tilbygning kan mere end bare at give ekstra kvadratmeter. Du får ofte mere lys og bedre indeklima, da mange ældre huse er bygget efter andre idealer end nyere huse.

Vi udfører tilbygninger og ombygninger

Med tiden kan huset blive for småt eller mørkt. Det kan være at du har brug for mere albuerum, forandring eller måske har I fået en familieforøgelse. Vi  kan hjælpe dig med udgangspunkt i dine ønsker og behov. Vi udfører eksempelvis:

Vælg en samarbejdspartner med holdbarhed og æstetik for øje

Klik her for at læse mere

Få lyset ind i din bolig

Mange vælger at foretage tilbygning eller ombygning for at få mere moderne og åbne rum. Med tiden er det blevet mere normalt at indrette sig med meget lysindfald og større rum. Vi vil have lyse rum med plads til at finde ro og lade op til en travl hverdag.

Når du vælger at få en tilbygning, er det vigtigt at tænke helheden med. Dit nye rum vil kunne trække dagslys ind i boligen på grund af større vinduespartier eller ovenlys. Du kan dog risikere, at dine nuværende rum ender med at blive gennemgangsrum. Derfor kan det være en god idé at lave en ombygning af andre rum i forbindelse din nye tilbygning.

Vælg et erfarent og professionelt byggefirma

KN BYG A/S er din lokale samarbejdspartner i København og omegn, hvis du overvejer tilbygning eller ombygning. Vi har en bred faglighed og over 40 års erfaring som tømrer og hovedentreprenør at trække på, så du får den bedste rådgivning. Vi sikrer at din tilbygning ikke bare bliver flot, men opfylder alle krav til et moderne og funktionelt hjem.

Vi kører også ud til resten af Sjælland ved større opgaver.

Vi er dækket af Byg Garanti.