Ny lækker tilbygning i København og Kastrup

Start dit projekt

Har du brug for hjælp til tilbygning eller ombygning
af dit hus, så kontakt KN Byg A/S.

Er huset blevet for småt?

En tilbygning kan mere end bare at give ekstra kvadratmeter. Du får ofte mere lys og bedre indeklima, da mange ældre huse er bygget efter andre idealer end nyere huse.

Vælg en samarbejdspartner med holdbarhed og æstetik for øje

Vi udfører tilbygninger og ombygninger

Med tiden kan huset blive for småt eller mørkt. Det kan være at du har brug for mere albuerum, forandring eller måske har I fået en familieforøgelse. Vi kan hjælpe dig med udgangspunkt i dine ønsker og behov. Vi udfører eksempelvis:

Tilbygning

Nyt værelse, kontor
eller badeværelse

Udestue

Ovenlys

Ny facade i
forskellige materialer

Energirenovering

KN BYG A/S er din lokale samarbejdspartner
i København og omegn

Få lyset ind i din bolig

Mange vælger at foretage tilbygning eller ombygning for at få mere moderne og åbne rum. Med tiden er det blevet mere normalt at indrette sig med meget lysindfald og større rum. Vi vil have lyse rum med plads til at finde ro og lade op til en travl hverdag.

Når du vælger at få en tilbygning, er det vigtigt at tænke helheden med. Dit nye rum vil kunne trække dagslys ind i boligen på grund af større vinduespartier eller ovenlys. Du kan dog risikere, at dine nuværende rum ender med at blive gennemgangsrum. Derfor kan det være en god idé at lave en ombygning af andre rum i forbindelse din nye tilbygning.

Vælg et erfarent og professionelt byggefirma

KN BYG A/S er din lokale samarbejdspartner i København og omegn, hvis du overvejer tilbygning eller ombygning. Vi har en bred faglighed og over 40 års erfaring som tømrer og hovedentreprenør at trække på, så du får den bedste rådgivning. Vi sikrer at din tilbygning ikke bare bliver flot, men opfylder alle krav til et moderne og funktionelt hjem.

Vi kører også ud til resten af Sjælland ved større opgaver.

Vi er dækket af Byg Garanti.

Vores referencer Se alle

Udskiftning af facade

Læs mere

Nyt køkken i KBH

Læs mere

Udarbejdelse af terrasse

Læs mere

vi er altid klar på at give et godt tilbud

Kontakt os i dag

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Din tryghed er vores førsteprioritet

Vores kunder siger

Indbrud skade/udskiftning af døre og vinduer
Amager Køreskole Kommer til aftalt tid, og pænt arbejde både ude og inde
Total entreprise på renovering af 152 kvm murermester villa samt 90 kvm kælde...
Tine Wrønding Vi har haft rigtig god erfaring med KN byg, som entreprenør. Vores dialog gik gennem Allan, som altid er imødekommende, sørger for at arbejdet bliver udført, samt har været god til at vende tilbage og få fulgt op på fejl og mangel lister efter...
Energirenovering af tag på amager med respekt for boligen
Paul Quackenbush Godt stykke arbejde! Små problemer som, for det meste blev løst undervejs. Det endelige resultat er meget tilfredstillende. Hvis jeg skal pege på noget til forbedring... 1)Bedre samarbjede medlem KN og under-entreprenuer , og 2) murer ar...
Udbedring af Vandskade
Stella Hoffmann Allan fra KN-BYG er super god til at råde og vejlede i processen. Han og hans team har udført et godt og flot arbejde.
Udskiftning af 2 stk tagvinduer
Laura Skouvig Vi har tidligere brugt KN-byg, så valget var let, da vi skulke udskifte velux-vinduer. Pga ferie og regn var der lidt udfordringer, men de blev løst med venlighed og smidighed. Eneste lille bitte minus var, at vi ikke fik en tilbagemelding eft...
Udskiftning af tag inkl. etablering af 3 stk tagvinduer og efterisolering
Anne Mette & Thomas KN Byg har udført et godt stykke arbejde. Altsammen flot, til tiden og prisen med en god dialog. Vi er meget glade for vores nye tag og tagvinduer og har følt os trygge hele vejen. Vi anbefaler KN Byg.  

Se alle anmeldelser